Weterings Allround Kluswerk
Offerte aanvragen »
Breed scala aan werkzaamheden
Offerte aanvragen »
Binnen- en buitenshuis
Offerte aanvragen »

Over Weterings Allround Kluswerk

Mijn naam is Servian Weterings trotse eigenaar van Weterings Allround Kluswerk.

Bij Weterings Allround Kluswerk staat een persoonlijke benadering en de wens van de klant altijd centraal tijdens het gehele traject van het begin tot de oplevering.
Wij vinden het daarom ook erg belangrijk dat de communicatie zo soepel mogelijk verloopt en de kwaliteit van het werk boven alles staat.

Wij nemen de opdracht graag aan en zorgen ervoor dat in samenwerking met de klant de wens wordt gerealiseerd.

Uw wens wordt waar gemaakt

Wilt u graag uw dromen realiseren of gewoon uw huis goed onderhouden en ervoor zorgen dat de puntjes op de “i” komen te staan dan bent u bij Weterings Allround Kluswerk aan het juiste adres.

Denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan die nieuwe badkamer of toilet die u al jaren wilt realiseren of toch die knusse loungeruimte in de tuin om lekker van te genieten met vrienden en familie.

Wij nemen de opdracht graag aan en zorgen ervoor dat in samenwerking met de klant de wens wordt gerealiseerd.

Kenmerken

Ervoor zorgen dat de puntjes op de “i” komen te staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijke benadering en de wens van de klant staan altijd centraal.

Bij ons staat afwerking hoog aangeschreven.

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan werkzaamheden.

Reviews

Rick Tabak
Rick Tabak
21/11/2022
Servian heeft bij ons de toilet- en doucheruimte gerenoveerd. Voor aanvang werd de offerte mondeling doorgesproken. Zo wordt alles goed uitgelegd en kunnen eventuele vragen worden beantwoord. Hij voert de werkzaamheden netjes uit en ruimt telkens alles weer op. Oplevering gebeurt pas als klant en hijzelf tevreden is. We zijn blij dat we gekozen hebben voor Weterings Kluswerk.
rodeo drive
rodeo drive
06/09/2022
Servian heeft ons dak gerenoveerd en hier zijn wij zeer tevreden over! Komt gemaakte afspraken na en is communicatief sterk! Dit maakt dat hij er weer een tevreden klant bij heeft. Voor een volgend project zullen wij hem weer benaderen en aanraden aan anderen. Servian nogmaals bedankt voor je werk en hopelijk tot snel! Daan & Chantal
C Lau
C Lau
16/08/2022
Servian is vandaag langs geweest om de deuren op te hangen en ik ben heel tevreden met het werk wat hij geleverd heeft. Op tijd aangegeven hoeveel de deuren kosten en dat het ook duurder kon uitvallen door onvoorziene omstandigheden. En op het laatste moment nog een klein klusje meegepakt. Goede service en goede kwaliteit!
Isolde Van der Laan
Isolde Van der Laan
02/08/2022
Voldoende tijd ingepland. Er was goed overleg en advies. Wij konden vooraf de tegels niet laten zien en daardoor was de uitgekozen kleur voor het voegmiddel te donker. Dit werd netjes overlegd, en alle mogelijke moeite werd gedaan om de juiste kleur te vinden. Alles werd ook erg netjes opgeruimd. Voor een nieuwe klus zou ik zonder twijfel weer voor dit bedrijf kiezen
Ellen Bakhuis
Ellen Bakhuis
11/07/2022
Servian heeft bij ons (oa) de zolder afgetimmerd en een ombouw met deur om de verwarmingsketel gemaakt. Hij is precies, fijne communicatie en denkt goed mee. Zijn zeer tevreden over het resultaat.
P M
P M
20/02/2022
Badkamer renovatie. Echt vakwerk geleverd bij mijn zwager. Super. Echt een aanrader.
Olaf Pels
Olaf Pels
17/01/2022
Werkt goed en zeer netjes. Heel tevreden.
Thijs van de Westelaken
Thijs van de Westelaken
15/09/2021
Servian heeft in onze garage een bijkeuken gerealiseerd. Een tussenwand met kozijn zetten en het verzorgen van de gehele elektra waren geen probleem. Werkt snel en precies, fijne communicatie.
Vragen of een offerte aanvragen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte?
neem dan vandaag nog contact op door te bellen naar 06 – 30 81 01 74 of vul het contactfomulier in op onze website.